1:a advent

När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent
🔥
Usch vi försöker vända rätt dygnet här men det är så svårt!! 😫 Azrael somnade ganska nyss liksom. Får verkligen köra hårt med att komma in i vår rutin igen. Men imorgon så blir det upp i tid för då kommer min mamma hit och ska umgås med oss medan jag julpyntar huset 😀🎄🌟 Detta år så blir det nog en liten plastgran om vi ska ha någon... Azrael skulle aldrig kunna låta bli den så det blir svårt. Så kanske blir en mindre variant på en byrå i vardagsrummet, men vi får se. 
Idag var vi i Karlstad på skyltsöndag med de små barnen 😊🎅
Azrael fick en redig mössa och ett par ordentliga vantar så nu är han redo för vintern ⛄ samt att han fick lite nya kläder för han växer ju som ogräs vår lilla skatt 💎 Utflykten avslutades med en asiatisk middag. 
Nu är det dags att betala räkningar, duscha och sova. Natti! 🌛

25 november


Morgonmys tillsammans med min minsta skatt medan min stora fortfarande sover. Vi kör mer och mer med ersättning men nu verkar han omättlig istället?! Blir tokig! Får ersättning och brösten. Men inte nöjd... Suck. Hoppas att det lugnar sig snart.

1 månad idag



Deja vu


Tänk att vi är här igen. Vi har kommit dit där jag inte längre är nog. Vi gav precis Kit sin första flaska med ersättning. Han gråter varje kväll och vi har märkt att det inte alltid är pga gaser och magont. Så nu testade vi nåt nytt. Eller nygammalt i alla fall. Han fick den minsta mängden och efteråt så rapade han två gånger och somnade som på bilden i sin pappas famn. Får se om han sover bättre med ersättning i magen.

18 November


Idag hade vi tid hos bvc igen och denna gång så var det även en läkare där som skulle ta en titt på Kit. Hör och häpna! På ca två veckor så har vår lilla goding 💎 gått upp 105 gram! Kanske inte låter så mycket men med tanke på att jag bara ammar denna gång så är det en stor bedrift, han ligger nu på stadiga 4355 gram! Nästan lika mycket som när han föddes. Han har även växt 1,5 cm på längden.
Azrael verkligen älskar lillebror mer och mer. Han vill gärna pussa och klappa på honom och när vi säger att han får vara go mot lillebror så lägger han huvudet mot eller på honom. Så underbart att se!! 😍
Hoppas verkligen att denna syskonkärlek varar.
Idag så är det även två månader kvar innan vår lilla storebror ska börja förskolan. Vart tar tiden vägen??
Han är stor, duktig och jag vet att han kommer älska att vara på förskolan. Han är så busig, älskar barn och det är en plats där han verkligen får leka hur mycket han vill plus att han får komma hemifrån lite. Tror det kommer bli toppen och det är ju så nära också. 
Ikväll så somnade båda barnen vid halv elva-elva och de sover än. Så för Kit så är det väldigt länge men jag är tacksam för när han äter mer sällan så hinner brösten fyllas på och han sover längre perioder för att han blir riktigt mätt. Så hoppas han vill äta snart så både han och mamma får sova gott inatt. 😉 Håll tummarna 👍
Ciao!

16 november

Idag är andra gången som jag är ensam hemma med båda prinsarna. Vilket är bra träning för mig för inom en snar framtid så kommer det vara så varje dag. Men nu har Azrael fått en plats på förskolan här uppe fr.o.m. Mitten av januari så det känns underbart! :-D Så han ska få leka av sig med andra barn, tre dagar i veckan och få lite paus från mamma och lillebror hehe :-) 

På onsdag så ska vi till bvc igen och denna gång ska vi även träffa läkaren så det ska bli spännande. Kommer bli en grundlig koll på Kit och se så han fortfarande går upp i vikt som han ska när jag bara ammar.
Dessutom så har hans sömn blivit bättre. Nu kan han sova några timmar i sträck i sin egen säng på natten vilket är riktigt skönt för mig så jag får chansen att vila ut lite och jag är så glad att han känner att han kan sova i sin säng och inte bara breve mig. 
Så skönt att saker börjar falla på plats i vårt liv. 💞 

Broderskärlek

Azrael är väldigt glad i lillebror och ska jämt vara go mot han 😍😘💞

Andra BVC besöket

I fredags så var vi på vårt andra bvc besök med Kit. Det fortsätter att se bra ut med hans utveckling. Han har gått upp 85 gram sen senaste bvc besöket och växt 1 cm på längden. Vår underbara pöjk :-) 
Älskar er mina prinsar! :-) 

RSS 2.0