Julafton

Förra julen så trodde jag inte att allt detta skulle ske nästkommande år. Förra julen så visste jag inte att jag redan var gravid och väntade min största skatt. Det var först i slutet av januari detta år som man fick reda på det. Undrar hur länge man hade gått och väntat innan man själv gjort ett test, om inte läkaren berättat det. Sen inledde man en spännande och rätt så lätt graviditet som slutade i en september förlossning. 
Imorgon blir det hans första jul och den ska vi fira hos min mamma tillsammans med min bror. Det kommer bli mycket god mat och sällskap. Väldigt mysigt! :) och på fredag så blir han hela 3 månader!! Det märks verkligen för han utvecklas i en rask takt. Jag älskar honom såååååå och jag har aldrig varit lyckligare ♡

Före & Efter

Ja nu har det hänt ett och annat. Positiva och negativa saker.
Till någon vecka sen så ammade jag på heltid vilket jag tyckte var bra men som resulterade i en bebis som skrek, grät, hade ont väldigt många gånger varje dygn. Detta gjorde ju mig och maken helt slut med tanke på vad många timmar det tog att trösta honom. Dessutom så gick han ju inte upp så mycket i vikt.

Men nu så tror vi att vi vet vad detta har berott på. Vår lilla älskling blev aldrig mätt när jag ammade honom. Även om jag trodde att jag hade nog med mjölk och när ibland till och med rann ur mig så räckte det inte. Så därför blev han aldrig lugn eller kunde slappna av ordentligt. Så för cirka en vecka sen så började vi köra på enbart ersättning och ända sen dess så har vi fått en helt ny bebis. Folk har sagt att vi inte ska ge ersättning för det gör bara bebisen förstoppad men för oss så har det varit vår räddning. Redan efter första flaskan så märkte vi skillnad hos Azrael. Han blir mätt och lugn efter att han ätit och han ligger och pratar, skrattar och ler hela tiden! Han är dessutom lättare att lägga ner i sin säng. Förr så skrek han så fort man la ner honom men nu när vi märker att han börjar bli trött så lägger vi ner honom i hans säng och låter honom somna själv och det funkar jättebra! :) Vi är så glada och lättade att allt funkar och att vi nu har en glad bebis som väldigt sällan gråter...
 Min sköterska på BVC var sjuk i måndags så jag fick inte väga Azrael eller träffa henne. Sen så var tydligen min barnmorska hemma med sjukt barn så jag fick träffa den barnmorska som jag ogillar mest av alla!! Sen skickade hon mig för att kolla mitt blodvärde lite efter tolv. Kommer dit och upptäcker att dom har lunchstängt till klockan ett!!! >:( Då blev jag lagom arg och det förstörde min dag, speciellt när jag var tvungen att dra runt på Azrael i bilbarnstolen som inte direkt är lätt.
Så min måndag var typ förstörd... 
Men vi ser framåt och njuter av vår lilla, nu lyckliga bebis ♡

RSS 2.0