Kit 6 månader

I fredags så blev vårt lilla busfrö hela 6 månader. Tiden går så otroligt fort. Vi älskar dig så! 
I torsdags så krattade vi löv från trädgården. Väldigt välbehövligt! 11 stora säckar blev det. Så nöjd! Vi klippte även ner massa buskar också så nu ser det fräscht och fint ut. 
Underbart! Nu saknas det bara lite blommor. 
Sen så fick Azrael nya skor igår. Han har bara vinterstövlar och alldeles för stora gummistövlar så det var dags att köpa nytt.
Gummistövlar och två par skor för 398:-. Väldigt bra tycker vi 😉
Nu ska vi göra oss i ordning för kalas hos Calle och Kari.

19 april

Idag var det dags för kontroll efter att jag fick spiralen insatt gör tre månader sen. Det gick bra och nu behöver jag inte tänka mer på det förrän om 5 år. Skönt! 
Jag har satt upp krokar i hallen för Azraels kläder ☺ blev så bra och hålen fanns redan där så jag förstörde inget liksom och krokarna hade vi hemma så det blev en mini renovering. Istället för att slänga kläderna på hallmöbeln i bild. Nej tack! 
Älskade Kit blir hela 6 månader på fredag! 😀😍 Världens goaste lilla knasboll.
Azrael älskar lillebror 😘💞
Pojkarna älskar sina syskon med 😄😘
Idag tog Azrael årets första dopp i dammen 🐸 😨 😓 Vi stod där och tittade och sen så skulle vi gå därifrån och han trampade fel och snubblade i. Så det var bara att ta av alla blöta kläder och ge han ett bad 🛀 
Så kan det gå... På torsdag så kommer mamma hit över dagen och hjälper mig i trädgården. Kratta löv står på schemat. Jag har stört mig på det länge nu så nu får det vara nog. Är så mycket så man måste typ vara två så man har lite sällskap. 
Ciao!

11 april

Ungarna växer så det knakar! Azrael säger fler och fler ord 😀 de nyaste är välling, pizza och kram.
Han vill gärna vara nära lillebror hela tiden och det är underbart 😍💚
Dessutom så fick jag hjälp med att färga mitt hår i en röd/violet färg. Det blev jättebra ☺jag är nöjd och det känns skönt med lite förändring. 
Strumpor på händerna är bättre tydligen men mycket mer komplicerat 😜
Kit försöker mer och mer att hålla i flaskan själv men ibland så blir det lite kladdigt.

På lördag så ska jag och maken äntligen få ha en datenight! Det blir middag och bio i Karlstad. Ser verkligen fram emot det! Vi har inte haft egentid på väldigt länge! Härligt! 💖
Ciao!

BVC

Idag var Azrael nog pigg för att gå till förskolan. Han är bara lite snuvig och vi märker att han saknar det när han inte får gå dit. Det gick bra! De ringde inte och jag hämtade han som vanligt klockan tre. Hur glad kille som helst som var överlycklig över att visa mig att tvättmaskinen var igång. Sen fick han gå hela vägen hem.
Hemma så var vi ute lite på gården. Solen sken så vi hade inte bråttom in. Azrael tycker det är så kul för han ser stora vägen med alla bilarna från vår trädgård. Vår lilla söta biltokiga kille! 🚗

Medan han var på förskolan så åkte jag och Kit till bvc. Vi mätte och vägde. Han hade växt 1 cm till 69 cm och gått upp nästan 1 kg till ca 10,5 kg 😄 Underbara unge. Följer kurvan precis. Övre kurvan men ändå 😉 Sen blev vi ju överraskade för det var tydligen vaccination 💉 denna gången med?! *gulp*. Men tror ni inte att han klarade det som ett proffs?? Jo men visst. Inte ett ljud på första och på andra så grät han till lite men det gick fort över. Han var så duktig! Like a boss! 💪 Nästa gång blir det koll med läkare. 
Men nu ska vi sova! Försöka iaf.
Natti!

RSS 2.0