Vecka 28


Idag går jag in i vecka 28. Det känns verkligen som att tiden går förfärligt fort! Men snart så är det dags att lämna detta lilla paradis och återgå till vardagen hemma och det ska faktiskt bli skönt. 

Imorse så fick älsklingen äntligen känna vår vilde inne i magen. Han har precis som storebror varit blyg varje gång pappa ska till att känna men nu så fick han sig en ordentlig knuff! :-D Det är ett väldigt passande smeknamn på lillen. Vilden eller vildlingen haha :-) 
Imorse så var även min foglossning värre än någonsin så det är inge roligt alls. Så nu längtar man hem ännu mer så att man kan få återgå till den vanliga vardagen.

Årets varmaste dag


Idag spår de att det ska bli den varmaste dagen detta året. Snacka om semester! Hemma så regnar det bara och åskar. Perfekt tillfälle att fly från Sverige, men snart så är det dags att återvända och det känns faktiskt helt okej. Ska rent utav bli gött. Får försöka pressa lite mer i solen innan vi ska hem...
Det har varit lite jobbigt med sömnen härborta då smärtorna i bäckenet blivit värre. Jag går ju in i vecka 28 imorgon så inte så konstigt egentligen om man har ont. Bebis väger ca 1 kg nu och bökar runt rätt vildt därinne. Så imorgon kommer en ny magbild :-) 
Vi tror även att vi äntligen kommit på ett namn till den lille! :-D Men det är nog bara ett förslag än så länge och vi har kommit på ett mellannamn med :-) som är med roligt för det är även hans smeknamn ;-) Men vi håller nog namnet hemligt tills bebis kommer denna gång. Eftersom vi inte är 100% säkra på namnet än, måste få känna lite på det i några månader först ;-) hehe... Nyfikna?

3 månader kvar till bf


Idag den 29 juli så är det exakt 3 månader kvar till min beräknade förlossning. Men eftersom gossen kommer med kejsarsnitt så blir det ju lite tidigare vilket inte gör mig någonting då jag fick vänta så länge på att gosse nr 1 skulle komma, den naturliga vägen. Hela två veckor över, så det känns skönt att slippa det denna gång! :-) 

10 månader


Världens finaste lillkille blir idag 10 månader! Det är så svårt att förstå vad fort tiden går men jag är så glad och känner mig otroligt lyckligt lottad över att få vara din mamma! Det har varit och är ett privilegium.
Du är en underbar son och om bara ca tre månader så blir du en storebror! Och jag får äran att bli mamma åt ännu ett litet mirakel. 
Overkligt men så fruktansvärt awesome! 


Vecka 27


Idag går jag in i vecka 27. Måste säga att det går fort nu... Precis som det står i appen. Men jag tänker inte på det härborta på semestern ;-) 
Soliga hälsningar från Bulgarien.

Nattliga tankar

Det känns fortfarande så overkligt att jag är mamma. När Azrael kryper upp och ska kramas samtidigt som lillebror sprattlar runt i magen. Att jag har varit så lyckligt lottad till dessa små mirakel som förgyller våra liv. Vad hade vi innan er? Saknad och längtan antagligen.
Det är så härligt att se Azrael växa och lära sig fler och fler ord. Han kan säga titta och tutte (napp). Men förstår fler ord så som puss, mamma, pappa, katt mm. Han vet vart lampan är om man frågar. Han älskar musik, att dansa, vara med på kort och se sin egen spegelbild. Han är vår lilla casanova! :-D 


Vecka 26


Besök hos barnmorskan

Idag var det äntligen dags att gå till barnmorskan igen. Inte varit där sen i maj ju. Innan mitt ultraljud. Så denna gång så fick vi höra bebisens hjärtljud även om de var svåra att hitta för bebisen låg tydligen långt bak vid ryggen men tillslut så :-) mitt sf-mått låg på ca 25 cm och mitt blodtryck såg bra ut så allt var bra.
Bokade även in tid för glukosbelastning dagen efter vi kommer hem från semestern så skönt att ha det gjort medan älsklingen passar lilleman. Nu längtar vi bara utomlands!! Ska bli så himla gött! Snart åker vi! :-D 

Vecka 25


En dag som började i tårar men som slutade i...

Idag var de ingen bra dag för lilleman. Han var praktiskt taget otröstlig imorse och det enda han ville var att krypa över kanten på vår säng. Bara det att vår säng är ca 70 cm hög :-/ men de ville inte älsklingen förstå. Men efter ett bra tag så fick jag honom lugn, eller så var det mina hjärtslag eller lillebrors förtjänst. Tillslut så somnade han. Det är ganska sällan som han finner ro och somnar på mig eller i min famn numer så det är mysigt när det händer. Han sov ett tag och sen vaknade han och var underbart glad. Gav mig ett stort leende och en puss på ögat. Alltså öppen mun runt ögat :-D 
Om du bara visste hur mycket mamma och pappa älskar dig! Snart har vi två fina pojkar hos oss. Hur lyckligt lottade är vi?! :-) 

Aquababy

Ja precis som rubriken lyder så är vår bebis verkligen en aquababy! Vi har badat varje dag sen i onsdags, den förste juli. Vi har badat i älven vilket har varit rätt så kallt men skönt att kyla av sig efter en stekhet dag. Azrael har tyckt det varit väldigt roligt men lite kallt men han gillar att plaska och ha sig.
Idag så åkte dock till ett nytt ställe, Eldan kallas det. En badplats i Långserud. En sjö och det visade sig vara mycket varmare där, vilket verkligen uppskattades av Azrael. Men tyvärr så glömde vi hans badring så han fick turas om att vara hos mig och pappa, men de verkade han inte han nåt emot.

Det känns toppen att han gillade att bada för idag så bokade vi nämligen en resa! :-D 
2 veckor, all inclusive i Bulgarien! :-D Så underbart! Inte så långt kvar tills vi åker heller. Så gött. De blir jag, maken, styvdottern och Azrael som åker och som verkligen får lite semester. För än så länge så har inte den svenska sommaren levererat! :-/ 
Men nu har vi nåt att längta till... 

Vecka 24


Startar juli med en smäll!

Idag har det varit full fart här hemma. Vi satte igång i trädgården, maken med trimmar och jag körde gräsklipparen. Men hjälp vad ont jag har nu :-( ljumskarna, benen och bäckenet värker så jag kommer nog gå konstigt ett tag :-/ 
Efter de så åkte vi till stan så att dotera fick sig en ny bikini. Dessutom så gick jag in på Kronans apotek och hämtade en babybox:
En bag fylld med gratisgrejer. Hur bra?! Bl.a. En jättesöt liten nappflaska som hade en liten napp i sig som kommer bli toppen bebisens första tid.

Efter detta så åkte vi till en badstrand och Azrael fick bada för första gången ute. Han tyckte det var kallt men roligt och det skvättes mycket i vattnet. Så det kändes väldigt roligt och lovande. Tyvärr så hade vi inte med våra mobiler så vi kunde inte ta kort. Men jag upptäckte även vad solen tog idag när jag klippte gräs :-o 
Syns att jag hade linne och bikini på mig haha. Gött de! Hoppas man slipper pigmentfläckar bara under sommaren för de vore gött att få mer färg på sig :-) skippade ju det helt förra sommaren pga graviditeten men denna gången så tror jag att jag ska försöka våga lite mer.

RSS 2.0