1 år och 4 månader

Ja det är såklart vår fina Azrael jag pratar om. Idag är ju den 26:e och just nu så är han på förskolan själv. Idag fick jag en kram iaf innan jag gick och det kändes väldigt bra. Jag hoppas att han orkar med de tre timmarna han är där för han var väldigt trött imorse. Inte jättekonstigt för han var vaken en del i natt. Vilket störde min sömn så idag har jag verkligen en dålig dag... Så jag slutar här innan jag säger nåt dumt.
Ciao!

Ny vecka

Idag var det dags för inskolning igen för Azrael men jag kände att det har gått så bra, så idag lämnade jag honom och sa hejdå och han vinkade så glatt innan han följde med fröken in på avdelningen. 
Det känns faktiskt jättebra att lämna honom där för jag vet vad roligt han har det. Idag så smög jag in och stod på håll och när han såg mig så blev han glad och sprang fram till mig och ville bli upplyft. Sånt värmer verkligen i mammahjärtat. Men som vanligt så ville han inte gå hem. Men det är mest trötthet, det vet jag så det är ingen idé att ta det personligt.
Så imorgon så kör vi samma tid 9-12 och om allt går bra så ska vi köra 9-14 ons-tors. Är så stolt över hur bra min lilla älskling klarar av denna förändring i livet.
Mammas tuffing.
Kit har provat hoppgungan i helgen och jag tror han gillade det men blir jobbigt för nacken.
Imorse så var Kit en riktig liten tröttis! Men jag är så glad att han sover så bra som han gör på natten. Det gör så mycket! 

Lik mamma

Ja Kit är verkligen mamma upp i dagen! 😀 

Inskolning och vaccination

Då var första inskolningsveckan på förskolan gjord! 😀 Azrael är verkligen superduktig! Idag så kom vi kl.9 och sen vid tjugo i tio så sa jag hejdå och att jag kommer tillbaka senare. Han vinkade så glatt och lät mig gå. 
Så då åkte jag och Kit till bvc för hans 3 månaders kontroll och vaccination 💉😣 Eftersom han blir 3 månader idag! 🎈
Kit hade växt ännu mer än förra månaden...
Vikt: 8280 gram (+2080 gram)
Längd: 65 cm (+5 cm)
Mer än 2 kg denna gång! På en månad! 😜 Vår goa lilla sumo.
Sprutorna gjorde ont, såklart men han grät inte så farligt ändå. Han grät när de stack och sen slutade han lite när han låg på skötbordet och skällde mest på mig lät det som. Sen kom det lite när han satt i bilbarnstolen medan jag tog på mig ytterkläderna. 
Så han fick lite Alvedon när vi kom hem för det märktes att han hade ont i låren och strax efter det så somnade han, och han sover än... Sov igenom vår promenad till förskolan för att hämta storebror till och med.
Det var riktigt roligt att hämta Azrael. Han satt och hade precis ätit upp lunchen. Han blev så glad att se mig och ville upp ur stolen direkt. Han hade ätit två stora portioner. Jag fick en puss och sen så vinkade han och vi sa hejdå. Tvättade händerna och munnen. Bråkade lite med ytterkläderna och sen gick vi. Toppen! Han var riktigt trött sa de på förskolan så det tog inte lång tid för han att somna i vagnen hemma. 
De är så duktiga mina prinsar! Jag är så otroligt stolt över dom! 😄😍😘
Fått tider till förskolan på måndag och tisdag till veckan... Får se om det behövs mer inskolning eller om han kan köra efter sitt schema efter de 😉 Nu ska vi njuta av att det är helg och rå om varandra. Hoppas att det blir mildare väder nästa vecka!
Ciao!

Första dagen på förskolan

Så idag var det alltså dags. Första mötet med förskolan och första inskolningsdagen för vår stora pojke! 😀 Jag tog han i hand och så gick vi dit då det ligger så nära. Direkt jag fått av Azrael alla kläder så gick han in utan att tveka. Han började leka direkt och visade inga tecken på blyghet eller nåt. Det var som att han gått på förskolan jättelänge och personalen blev också imponerande. Vi stannade och åt mellanmål och det var en jättetrevlig och mysig avdelning .
Jag tror att vår gosse kommer trivas jättebra.
Nu blir det två veckor med inskolning, om nu det behövs 😉 hehe. Resten av veckan kommer lillebror att följa med. 
Nu dags att sova. Imorgon blir en ny spännande dag för Azrael 😊


17 januari

Nu är dagen här. Imorgon ska jag och Azrael gå till förskolan för att träffa lärarna och kolla på lokalerna. Tycker det ska bli väldigt spännande faktiskt ☺ och tror att Azrael kommer tycka att det är roligt!
Vår buspojk! 💚


13 januari

Ledsen att jag inte skrivit på länge men såhär efter jul och nyår när allt gått tillbaka till vardagen så finns det annat som ockuperar ens dag. Jag har troligen fallit i en förlossningsdepression. Har varit väldigt nere och slutkörd på sistone sen efter nyår. Men jag gör allt jag kan för att komma tillbaka på banan så fort jag kan. Det är för dessa som jag lever!



Igår var jag hos barnmorskan och fick en spiral insatt för att försäkra mig om att det inte blir fler barn för denna mamma. Det gjorde lite ont men gick rätt smidigt och fort. Så nu är man skyddad i fem år. På kvällen igår så fick jag veta att jag vunnit en tävling på Facebook genom Jollyroom.
Jag har vunnit en lekhage med tillhörande madrass. En sån här:
Set fram emot att få den då den kommer bli toppen till Kit. Speciellt eftersom det gick att höja och sänka madrassen i tre olika nivåer. Kul att dagen slutade bättre än den började. Men sen blev det en natt med väldigt lite sömn så idag är man inte så pigg. Men men... Idag så har jag fått lite gjort. Vikt tvätt, dammsugat övervåningen och plockat i köket. Så det enda jag vill innan sängen är att duscha. Inga höga förhoppningar här inte.

2016

Tänk att vi redan är inne på ett nytt år. Det känns inte så faktiskt. Men jag tror att mycket spännande kommer hända detta år.
Den 18 januari så börjar inskolningen för Azrael. 
Vet inte vem som är mest exalterad, han eller jag?! 😀 Jag vet att han kommer älska det och få jätteroligt!
Sen den 22 januari så ska Kit på 3 månaders kontroll med vaccination 💉 😣 Ajaj! Men hoppas det går bra...
Vår lilla Kit skrattar, pratar och ler för fullt nu. Fyller verkligen våra liv med en massa glädje. Dessutom så är han jätteduktig på att träna nacken och hålla upp huvudet så han kommer nog bli stark han 💪 😁 
Finaste bröderna! Azrael älskar verkligen lillebror och Kit blir så glad när han ser Azrael 😍 Hoppas som sagt att denna syskonkärlek håller i sig! För nu blir det nog inga fler barn för denna mamman. Kanske om de kunde lova mig att det blir en tös nästa gång 😉 Men det känns lite otroligt. Jag får nöja mig med att vara the queen 👑 of the family.

RSS 2.0