7 månader


Idag blir han sju månader vår lilla skatt. Han är nog den snällaste och goaste bebisen ever. Gråter sällan och skrattar nästan jämt. 



Kalas, ny gravidvecka och kusinmys


Idag åkte vi till Långserud för att gratta Calle som fyllt år under veckan. Vår present var att jag gjort två tårtor till oss alla som blev en stor hit. Det var vi plus Jimmys syskon med barn så en hel del barn. Men det mysigaste var ju när yngsta kusinen Sebastien aka Bassen ville hålla lillkusinen. Då var ju kort ett måste! :-) och visst blev de söta tillsammans? 
Här är Bassens kommentar angående bilden:
"Mamma varje gång jag ser den bilden kommer jag ihåg hur mysig lillkusin är". Ååååååh det är ju så hjärtat smälter!! :-D 

Idag så går jag även in i gravidvecka 15! :-) Heja heja! 

4:e graviditetsmånaden


Ny vecka och nya möjligheter. Idag så fick jag sovmorgon. Hur skönt som helst! Min man har under några veckor använt en CPAP och det har verkligen hjälpt han att sova bättre och ha mer energi. Så för andra gången sen jag blev mamma så fick jag sovmorgon. Vid halv åtta så vaknade lilla hjärtat och jag sa till maken att han hade vaknat, han sa okej och studsade nästan upp ur sängen och tog med sig lilleman upp på övervåningen så att jag fick chansen att sova vidare. Underbart! Ibland så behöver mammor ladda batterierna. Innan CPAPen kom in i bilden så var jag typ ensam förälder åt Azrael så denna förvandling av min man är otrolig. 

Idag blir det att hälsa på en god vän som väntar sitt andra barn om ca en månad och se hur de bor. Sen blir det första gången hon träffar Azrael med :-) myspys!



En bättre dag

Hur kan man inte må bättre när man har denna varelse runt sig?... 

Idag är nog första dagen på länge utan huvudvärk. Idag känns som en bra dag. Hoppas att saker och ting kommer vända till det bättre...

Pyton

Aldrig har jag mått såhär dåligt. Känns som att jag ska spy hela tiden och jag har ständig värk, är det inte huvudet så är det magen. Jag vet ärligt talat inte om det är pga graviditeten eller om det är nåt annat som spökar men detta är min verklighet varje dag. Vilket får mig att må ännu sämre eftersom jag känner mig otillräcklig som mamma till min älskade Azrael och jag känner mig otillräcklig som fru. 
Ledsen för detta gnäll-inlägg men var tvungen att skriva av mig lite för detta är inte roligt. Jag blir liggande nästan varje dag förutom när jag tvingar mig upp för att ta hand om min älskling. Hans leende gör allt bättre och jag gör så gott jag kan.... Idag är jag i vecka 13 (12+5)

Växer så det knakar


Äntligen så har vår älskling blivit kvitt förkylningen! :-) men han är vår solstråle för hur snorig han än blev eller hur svårt han hade för att sova så hade han aldrig långt till ett leende, och hans leenden kan smälta vilken istid som helst. Han kan inte sitta upp själv utan lite stöd n och när han ligger på mage så sprattlar han mest med benen. 
Att vara hans mamma är det bästa som hänt mig och jag hoppas att jag kan få förtjäna lika många leenden från bebisen i magen. Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig därinne. Men är det en liten gosse till så kommer vi få problem!!...  Trodde ni vi hade svårt att komma.överens om killnamn förra gången?? ;-) hehe ajajaj! :-D 

RSS 2.0