Älskade guldklimp

Idag blev vår diamant 💎 4 månader. Helt otroligt vad tiden springer iväg. Han skrattar, jollrar och följer mer med blicken. På torsdag så ska vi till bvc igen. Hoppas inte han har gått upp 2 kg igen 😓 Det tror jag bara skulle vara jobbigt för honom. 
Men nu ska det sovas... Imorgon är det förskola igen för Azrael. Vår blivande mekaniker 😉
Natti!

Mitt snitt

Snart fyra månader sedan Kit kom till världen och snittet läker fint 😊


Nattliga funderingar

Ja nu ligger man här under täcket och funderar. Det är helt svart i rummet, pojkarna och maken sover. Lyssnar på makens andetag i snarkmaskinen. Så glad att han fått en för hans snarkningar störde mig verkligen förut. Jag är vaken för att jag duschade nyss och jag väntar på att håret ska torka lite mer...

Imorgon kommer mamma hit. Hon trodde att jag och pojkarna skulle komma till henne så det blev missförstånd men det gjorde inget. Hon kommer till mig istället. Vet inte vad vi ska hitta på hela dagen men det blir säkert massa prat och barnmys. Så imorgon får jag städa lite innan hon kommer. Ska städa mer senare i veckan men vill ta det värsta liksom. Jag är sån. 

Idag äntligen så byggde vi ihop min vinst från Jollyroom! 😀 min lekhage till Kit. Den har stått på väg ner till tvättstugan länge nu och varit i vägen för vagnarna så jag fick nog. Dags att sätta ihop den. Såhär blev det:
Babygymmet passade perfekt där i så nu får han ligga ifred för storebror. En liten hörna som jag kan göra mysig med kuddar och filtar så han kan sova gott och säkert. Det känns väldigt bra! Madrassen går att sänka två hack till ju mer han växer såklart. Men jag är jättenöjd.
Dags att sova! Natti på er.

Dag efter dag

Dagarna går så fort känns det som. Den ena efter den andra. Men det blir väl så när man har rutiner antar jag... Till veckan så är Azraels första riktiga vecka på förskolan, nu är inskolningen slut. På tisdag kör vi igen. 
Imorgon så kommer nog pojkarnas mormor hit och hälsar på. Lät som att hon ville det och eftersom vi inte ha förskola så passar det bra. 
Men verkar som att det ska bli regn så det är ju lite tråkigt då man inte kan vara ute... Men det löser sig nog på nåt sätt antar jag.
Trevlig helg på er alla därute! 



Ny månad, ny vecka, nya möjligheter

Nu är vi inne i årets kortaste månad, februari. Den inleddes med snö. Just när jag och Kit skulle gå till förskolan och hämta Azrael så började det falla ner stora flingor så man såg nog riktigt ut som en eskimå när man gick på vägen.
Även idag så hade det gått jättebra på förskolan för lilleman. Han hade ätit och sovit bra. 
Idag så fick Kit ett bad när Azrael var på förskolan, efter det så fick han mat och sen så sov han i 2,5 timme i vagnen. Måste ha varit väldigt gött att få bada misstänker jag. Min lilla gos!
Finns så mycket kärlek hos mina pojkar 💞
älskar er till månen och tillbaka 💚 

RSS 2.0