2 månader

Nu har lilleman fyllt 2 månader och tiden går så fort men vi njuter av varje sekund. Han är mycket mer med och följer en med blicken. Hans leende kommer allt oftare och det är så underbart. Nu för tiden så del-ammar jag eftersom han fick så ont i magen av min bröstmjölk så nu kör jag bara amning ifall han vaknar på natten annars så får han ersättning och det har funkat jättebra. Han är mycket lugnare och sover bättre med :) På måndag så har jag tid hos båda mina barnmorskor så det ska bli spännande att se hur lång han är nu och om han äntligen gått över 5 kg! :D

Dag efter dag

Ja vi gnatar vidare här hemma. Azrael växer och utvecklas så det knakar! Han har nu blivit mycket bättre på ögonkontakt och att härma med tungan. På fredag så blir han 8 veckor. Shit! :) Det går fort nu. 
Vi kör fortfarande med minifom men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om det hjälper nå värst?! Han har ont i magen minst en gång om dygnet och ibland så är det nästan omöjligt att trösta honom. Inatt fick jag sova 2,5 timme på grund av detta och vi däckade runt kl. 04.00. Nu så sover han och då skulle ju jag vilja göra detsamma men då krånglar min mage :/ Typiskt! Hoppas han sover ett tag iaf så jag får ta igen de timmar jag missat. Speciellt nu när jag känner att jag håller på att bli sjuk. 
Hoppas jag slipper det dock!

Besök på BVC

Idag var vi på bvc och träffade läkare och barnmorska som skulle göra en liten besiktning av Azrael. Han klarade alla tester galant! :)
Hans huvudmått hade ökat med 2 cm sen förlossningen, han var nu 58,5 cm lång och vägde 4855 gram. Vi trodde att han skulle väga närmare 5 kg eftersom han vägde 4700 gram för tre veckor sen men nej... En ökning med endast 155 gram. Fast huvudsaken är ju att han lägger på sig.

Nästa möte blir den 1 december för mig och Azrael, men vi ska även på möte med min andra barnmorska den 20 november, hon som jag hade under graviditeten. Vi ska ha en liten uppföljning av förlossningen och tiden efter. Det är ju bra att de vill hålla koll på en och bryr sig om en, även efter förlossningen. 

Höst städning

Det var det man underhöll sig med igår. Vi städade i princip hela huset, bara vardagsrummet kvar som inte hanns med. Det är så gött att ha ett rent och snyggt hem. Jag var även inne i ett av förråden och rotade fram höst/vinter skorna. Det var dags att ta bort lättare skor som sandaler och flip-flops från skohyllorna i hallen. 
Det blev tomt kan jag lova! :) Sen bäddade vi rent i vår säng och bara en så enkel sak som att gå och lägga sig i en renbäddad säng, nyduschad såklart, när man har fixat så i huset är en underbar känsla! :)
Nu ska jag se om jag kan få sova lite till eller om det är en ung herre som vill ha frukost :) Ciao!

RSS 2.0