5 månader

Tiden springer iväg och du växer så fort... Gissar på att du snart är inne i 10 kg klassen! :) Men det får vi reda på nästa vecka, den 4/3 då vi ska till bvc nästa gång.

Cellförändringar

I tisdags så hade jag tid på gynmottagningen i Karlstad för en utredande undersökning angående mina cellförändringar som jag haft två gånger nu på gjorda cellprov. 
Direkt jag fick tiden så ringde jag och bokade om för jag ville ha en kvinnlig läkare om någon skulle rota runt där nere. Det var inga problem och jag fick en tid hos en kvinnlig läkare samma eftermiddag. 
Jag tog med mig maken och Azrael som stöd för det är ju rätt jobbigt... och jobbigare skulle det bli. 
Det var två läkare med mig och båda var rätt unga. Runt 30. Och där låg jag med benen i vädret och hon tar prover. Skrapar och tittar ... Sen så ville hon ha en andra åsikt så hon hämtade en annan läkare. En gammal dansk gubbe! Som såg ut som att han skulle dö när som helst. Pinsamt! När jag inte ville ha en manlig liksom. Men jag sa inget utan tänkte att det nog skulle gå fort. Två gånger penslade dom på något som sved och tre prov knipsade dom av därinne. Aj! Jag har haft värk, typ som molvärk ända till idag. Ont har det gjort och jag blödde till idag med. Så nu får jag vänta 4-6 veckor innan jag får svar om hur proverna ser ut och vilken behandling som ska göras. Jättekul! Inte kul att göra, men så skönt att ha det gjort!  

Det vackraste jag har

Ditt leende. Ditt skratt. Dina ögonfransar. Din personlighet. Din kärlek. Mitt hjärta 💕 

Ägglossning

Innan Azraels förlossning så märkte jag aldrig av min ägglossning. Den kom och gick antar jag och jag märkte inget som sagt. Men nu! Fyfan. Efter förlossningen så märker jag av ägglossningen och helvete vad ont den gör!! Det började någon dag innan med molvärk och illamående, ungefär som mensvärk. Dagen efter, på självaste ägglossningen så vaknade jag och var varm, illamående och hade så sjukt ont i magen. Jag orkade knappt gå upp ur sängen för jag trodde att jag skulle spy. Det var hemskt så man kan verkligen säga att det kom med dunder och brak! Det gjorde ont vid båda äggstockarna så jag tror inte att det är nåt fel på mina äggstockar eller ägg i alla fall.
Dagen efter var precis som dagen innan... molvärk och illamående.
Idag känns allt som vanligt. Eller ja jag känner mig lite uppblåst och öm men det går över.
Jag har läst att man kan känna av och få en mycket ondare ägglossning efter förlossning men detta trodde jag inte. Nu vet jag ju inte hur det kommer bli nästa gång men det märker jag väl, eller inte hehe.
 

BVC Uppdatering!

Ja detta inlägg blev lite sent men det är bara för att jag försökte lägga upp det så många gånger via appen på mobilen men det ville sig inte. Så jag skriver detta nu på datorn. Vi var på bvc i onsdags för den vanliga kotrollen av längd, vikt och huvudmått. 
Vår lilla skatt hade gått upp 1325 gram på en månad! Så nu vägde han stadiga 7900 gram! Fast när jag skriver detta så är han nog väl inne på 8 kg. Herregud vad fort det går.... Dessutom så hade han växt 3 cm på längden så han var nu 66,5 cm. Sen hade huvudet vuxit med 2 cm, och jag har för mig att det nu låg på 42 cm eller nåt sånt. Inte helt säker men allt såg bra ut och han växer ju verkligen så det knakar. Vår älskade lilla plutt. 
Vi njuter av honom varje dag! 
Han är lite för liten för lära-gå stolen ja, men snart så! :)
 
 

RSS 2.0