3 Månader

Ja tiden springer verkligen iväg. Den 26 december så blev lilleman 3 månader. Vår "lilla" kille. Det är så himla roligt att se honom utvecklas till en liten egen individ.
I måndags så var vi till bvc. Äntligen! Sist vi skulle dit så var ju vår sköterska sjuk så det blev inget. Men nu så var hon frisk igen så nu fick vi mäta och väga lilleman. Sist så gick han ju bara upp 155 gram på tre veckor vilket vi tyckte var alldeles för dåligt så nu hoppades vi på en rejäl förbättring sen vi börjat att ge honom ersättning istället för bröstmjölk. Så vi började med att väga honom. Vågen visade stadiga 6575 gram! Vilket är en ökning med 1720 gram sen den 5 november, och han hade växt hela 5 cm på längden till 63,5 cm. Vår lilla goding mår så mycket bättre nu sen vi började med ersättningen och är en mycket gladare bebis.
Det som inte var så roligt var ju att bli vaccinerad. Få en spruta i vardera lår. Ajajaj! Det kom allt tårar och gjorde riktigt ont. Både för älsklingen och i mammahjärtat. Men nu är det gjort och han fick ingen feber som tur var.
Vår älskade lilla mysis ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0