1-års kontroll på BVC

Ja såhär glad var mammas hjärta efter sin 1-års kontroll på bvc. Inte alls!! Usch. Undersökningen gick bra ända till slutet då man skulle kolla öronen och han tyckte nog att läkaren var lite för på så då blev det lite ledsamt. Men det gick ganska fort över. Nu så väger vår lilla skatt 12275 gram och är 81,5 cm lång. Så vikten hade ökat med 425 gram och längden 2,5 cm sen sist. 
Azrael fick även fina lovord för att han gick in i rummet själv och att han kunde säga några ord. Sen så var det ju dags för den jädra vaccinationen. Han fick sitta i mitt knä och de stack han i låren samtidigt. Tack och lov. Men självklart så blev han jätteledsen och det gjorde riktigt ont i mammahjärtat. Nu ska det väl inte vara några vaccinationer på ett tag antar jag och det känns faktiskt skönt.
 
Nästa är att Azrael fått en tid hos tandhygienisten om två veckor för att kolla hans små tannebisser :) Men det var hos en tjej så det går nog bra. Han har ju fått två till små tänder på underkäken så har nu fyra uppe och fyra nere som vi har sett. Vår duktiga lilla pojk. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0