Framsteg


Vi tog en minisemester mitt i veckan och åkte upp till mammas familjehem i de värmländska skogarna. Det var strålande väder och varmt, antagligen årets sista sommardagar. 

Men förutom lata dagar i solen så blev det även en liten tripp till Charlottenbergs köpcentrum. Vi köpte ordentliga skor till lilleman och ett par överdragsbyxor för nu när han är så aktiv inne så blir han ju så låst ute utan några slags byxor så det var verkligen behövligt. Så dessa tre dagar så har han verkligen gått massor! Ute och inne. Han har blivit modigare och gått från att hålla i två händer, till en hand och tillslut ingen hand! Så underbart! Man kan verkligen säga att han nu har lärt sig att gå, fortfarande lite ostadigt såklart men ändå :-D och det skedde strax innan hans första födelsedag. Vår duktiga lilla pojke! :-) 
Vi fick även erfara en vråkunge på håll som gjorde flera små flygningar åt vårt håll som antagligen hade siktat in sig på Azrael så det var lite scary. Tänk om den hade varit vuxen?! Och tyckte att Azrael såg ut som en smarrig liten lämmel?? Nej usch vill inte ens tänka tanken. 

Nu är vi hemma igen och lilleman sover. Jag ska snart göra detsamma för imorgon så blir det en tripp till barnmorskan igen! Lyssna på bebis hjärta och mäta magen. Det är så mysigt! Imorgon så går jag även in i vecka 34! :-D Inte långt kvar nu! Så då kommer en magbild också. Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0